Gaziantep'te Aileler Arası Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep'te Aileler Arası Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, çocuklar arasında başlayan tartışma büyüyerek ailelerin de katılımıyla bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde, çocuklar arasında başlayan bir tartışma, büyüyerek ailelerin de dahil olduğu bir kavgaya dönüştü. Çıkan bıçaklı ve sopalı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, Şahinbey ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. İlk olarak çocuklar arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek ailelerin de karışmasıyla şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Kavga sırasında kullanılan bıçaklar ve sopalar, ciddi yaralanmalara neden oldu.

Yaralananlar arasında bulunan Hannan Şahin (21), aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şahin, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumları hakkında bilgiler güncellenirken, birinin daha durumunun kritik olduğu belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, kavgaya karışan kişileri tespit etmek ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturmanın sonuçları, olayın tam olarak nasıl geliştiği ve sorumluların kimler olduğu konusunda daha fazla bilgi sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.