İslahiye'de Depremzedelerin Yaşadığı Konteyner Kentte Yangın Paniği

İslahiye'de Depremzedelerin Yaşadığı Konteyner Kentte Yangın Paniği
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, depremden etkilenen vatandaşların barındığı konteyner kentte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, zarar gören aile yeni bir konteynere taşındı.

Isıtıcıdan Kaynaklı Yangın Konteyner Kenti Tehdit Etti

Gaziantep’in depremle sarsılan İslahiye ilçesinde, depremzedelerin barınma sorununa çözüm olarak kurulan konteyner kentte korku dolu anlar yaşandı. Yeni Mahalle'de öğle saatlerinde meydana gelen yangın, bir ısıtıcıdan kaynaklanan elektrik kontağı sebebiyle başladı. Konteynerde yaşayanlar, yangını fark etmeleriyle birlikte büyük bir panikle kendilerini dışarı attı ve çevreden yardım çağrısı yaptı.

Çevredeki vatandaşların ilk müdahalesine rağmen büyüyen alevler, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, bir ailenin yaşadığı konteyner tamamen kullanılamaz hale gelirken, içindeki eşyalar da zarar gördü. İslahiye Kaymakamlığı, mağdur aileyi hızla başka bir konteynere yerleştirerek, yaşanan bu üzücü olayın yaralarını sarmaya çalıştı.

Yangın sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, benzer olayların önlenmesi adına konteyner kentte yaşayanlara elektrikli cihaz kullanımı konusunda uyarılarda bulunuldu. Yangının ardından herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmaması, tek teselli kaynağı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.