İslahiye'de Ramazan Pidesine Zam: Yeni Fiyatlar Açıklandı!

İslahiye'de Ramazan Pidesine Zam: Yeni Fiyatlar Açıklandı!
İslahiye'de yaşayanlar, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte pide fiyatlarındaki artışı konuşuyor. Yapılan son duyuruya göre, ekmeğe ve özellikle Ramazan pidesine zam geldi. İşte detaylar ve yeni fiyat listesi...

Gaziantep Fırıncılar Odası aldığı kararla ekmeğe zam yaptı. Yeni fiyat tarifsesine göre 250 gr Susamlı Ramazan Pidesi 15 TL, 200 gr Susamlı Ramazan Pidesi ise 12 TL oldu.

İslahiye halkı, Ramazan ayının getirdiği manevi atmosferin yanı sıra, bu yıl ekmeğe ve Ramazan pidelerine yapılan zammı da gündemine aldı. Geleneksel olarak iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi, bu yıl zamlı fiyatlarıyla tüketiciye sunulacak. İslahiye'de Ramazan ayı öncesinde duyurulan yeni rakamlar, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere yol açtı.

İslahiye'de Ramazan Pidesine Gelen Zam ve Yeni Fiyatlar

Ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kala, İslahiye'deki fırınlar ve unlu mamul satıcıları, pide fiyatlarında yapılacak güncellemeyi açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, maliyetlerdeki artış, ham madde fiyatlarındaki yükseliş ve işletme giderlerinin artması gibi faktörler, pide fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu durum, doğrudan Ramazan pidelerinin perakende satış fiyatlarını etkiledi.

Yeni fiyat listesine göre;

screenshot-2024-03-07t164917-110-1-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.