Ahmet Demir İslahiye Belediye Başkan Adayı Kimdir ? Ne iş Yapar ? Evli mi ?

Ahmet Demir İslahiye Belediye Başkan Adayı Kimdir ? Ne iş Yapar ? Evli mi ?
Islahiye'nin Yeni Yüzü: Ahmet Demir Bağımsız Türkiye Partisinden Belediye Başkanı Adayı

Islahiye, Gaziantep - Ahmet Demir, 01 Mart 1978 Islahiye doğumlu, yerel bir vizyoner ve deneyimli yönetici, Bağımsız Türkiye Partisi'nden Islahiye Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Islahiye'nin kendi topraklarında doğup büyüyen, eğitimini tamamlayan ve sonrasında profesyonel yaşamı için büyük şehir İstanbul'a taşınan Demir, 25 yıllık kurumsal yöneticilik deneyiminden sonra memleketine geri döndü.

img-20240212-230819-793.jpg

Islahiye'de ilk, orta ve lise eğitimini tamamlayan Demir, 1996 yılında iş olanaklarını genişletmek amacıyla İstanbul'a gitmiş ve özel sektörde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev almıştır. Islahiye'ye dönüş yapan Demir, bölgenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme ve Islahiye'nin eksikliklerini giderme vizyonuyla belediye başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Demir, "Islahiye'nin gelişimi için çalışkan, vizyon sahibi ve dürüst bir yöneticiliğe ihtiyacı var. Kendimi bu göreve aday görüyorum çünkü Islahiye'nin eksiklerini biliyorum ve bu eksiklikleri gidermek için gereken deneyime ve bilgiye sahibim," dedi.

Islahiye'deki Hürriyet Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Demir, bekar ve hiç evlenmemiş bir birey olarak, tüm enerjisini ve zamanını Islahiye'nin gelişimine adama konusunda kararlı. Islahiye'nin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını iyi tanıyan Demir, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmeyi ve modern belediyecilik anlayışıyla Islahiye'yi geleceğe taşımayı hedefliyor.

Islahiye halkı, Ahmet Demir'in adaylığıyla, bölgenin geleceğine dair yeni ve heyecan verici bir vizyonun kapılarını aralıyor. Islahiye'nin gelişiminde önemli bir dönüm noktası olması beklenen bu seçim, yerel halkın beklenti ve umutlarını yansıtıyor. Demir'in adaylığı, Islahiye için yenilikçi, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışının müjdecisi olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.