Gaziantep Havalimanı'nda Tarihi Eser Operasyonu

Gaziantep Havalimanı'nda bir yolcunun üzerinde tarihi eser niteliği taşıyan 8 sikke ele geçirildi. Kaçakçılık operasyonunda yakalanan E.E., gözaltına alındı.

Havalimanında tarihi eser kaçakçılığı önlendi

Gaziantep Havalimanı'nda, bir yolcunun üzerinde tarihi eser niteliği taşıyan 8 sikke ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri kentte tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

İstanbul'a gitmek üzere olan yolcu yakalandı

Gaziantep Havalimanı'nda İstanbul'a gitmek üzere olan E.E. isimli yolcunun üst aramasını yapan ekipler, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 8 sikke buldu. Gözaltına alınan E.E., emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Polis ekiplerinden hızlı müdahale

Polis ekipleri, aldıkları ihbar üzerine hızlı bir şekilde harekete geçerek tarihi eser kaçakçılığı operasyonunu başarılı bir şekilde tamamladı. Yakalanan E.E. hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, tarihi eser kaçakçılığı ile mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı ve vatandaşları bu tür durumlarda duyarlı olmaya çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haber Haberleri