Gaziantep Jandarması Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor

Gaziantep Jandarması Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor
Gaziantep'te düzenlenen operasyonla jandarma ekipleri, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Nurdağı'ndaki uygulamada bir yolcu otobüsünde bulunan Skunk, kubar esrar, kaçak tütün ve suç geliri paralarla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen bir operasyonda, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri önemli bir başarıya imza attı. Yapılan açıklamaya göre, Nurdağı ilçesinde düzenlenen "Huzur ve Güven Uygulaması" kapsamında gerçekleştirilen aramada, narkotik köpeklerin de katılımıyla büyük miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.

Narkotik köpeklerle yapılan aramalar

Nurdağı ilçesinde düzenlenen operasyon sırasında, yol emniyet ve kontrol devriyesi çerçevesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan detaylı aramada, S.A. isimli yolcuya ait valizde 1 kg 750 gr Skunk maddesi, 25 gr kubar esrar, 500 kg kaçak tütün, 13.000 adet boş makaron ve 1.595 TL suç geliri para ele geçirildi.

Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi

Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheli S.A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına 7/24 aralıksız devam edileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.