MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde Yeni Başkan Göreve Başladı

MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde Yeni Başkan Göreve Başladı
MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde, eski başkan Fatih Fedaioğlu, görevini yeni başkan Yahya Serkan Emre'ye devretti.

MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde görev değişimi

Gaziantep'te MÜSİAD Şubesi'nde görev devir teslim töreni düzenlendi. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, görevini yeni MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Yahya Serkan Emre'ye devretti. Emre, törenle resmen görevine başladı ve MÜSİAD'ın Türkiye ve dünya genelindeki büyümesine vurgu yaptı.

Fatih Fedaioğlu görevini devretti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi'nde düzenlenen törende, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine getirilen Fatih Fedaioğlu, görevini yeni başkan Yahya Serkan Emre'ye devretti. Törene katılan MÜSİAD Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Halil Zahid Bingöl, MÜSİAD'ın Türkiye'de 84 noktada, dünyada ise yıl sonuna kadar 100 noktada temsil edileceğine dikkat çekerek, Emre'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Halil Zahid Bingöl'den tebrik mesajı

Bingöl, "Fatih Bey, AK Parti İl Başkanımız oldu. Yeni görevinde Serkan Bey'e başarılar diliyorum. Gaziantep için hayırlı işler yapmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum," şeklinde konuştu.

Yeni başkan Emre'nin açıklamaları

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı görevine başlayan Yahya Serkan Emre, yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 14 bini aşan üyesi ile MÜSİAD, entelektüel birikimini de paylaşıma açan çok güçlü bir sivil toplum kuruluşu. Yaklaşık 15 yıldır bu camianın bir ferdi olarak gurur ve şeref duyuyorum," dedi. Emre, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve yönetim kurulunun kararıyla bu göreve getirildiğini belirterek, "Bu sorumluluğun farkındayım. Yönetim kurulumuzla birlikte daha güzel işler yapma gayreti içinde olacağız. Fatih başkanımızdan devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız," ifadelerini kullandı.

Fedaioğlu'ndan veda mesajı

Görevini yeni başkana devreden Fatih Fedaioğlu, "Görevimi Ocak ayında tamamlamak isterdim ama bazen hayatta nasip kısmet önüne geçiyor. MÜSİAD'ın marka değerini bilmenizi isterim. Gaziantep MÜSİAD'ta bir kişi başkan olabilir, 5-6 yardımcı arkadaşları olur ve 35 kişilik yönetim kurulunda yol arkadaşları bulunur. Diğer üyeleri ise dava arkadaşlarıdır. Serkan başkanımızı yalnız bırakmayalım," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.