Mert Demir'in Annesi Serenay Sarıkaya Hakkında İlk Kez Konuştu

Mert Demir'in Annesi Serenay Sarıkaya Hakkında İlk Kez Konuştu
Mert Demir’in annesi Gülgün Demir, oğlu ve Serenay Sarıkaya’nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Gülgün Demir, çiftin mutluluğunu dile getirirken, evlenme konusunun zamanla netleşeceğini belirtti.

Şarkıcı Mert Demir'in annesi Gülgün Demir, oğlu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. Serenay Sarıkaya, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sıkça gündeme gelen bir isim. Uzun süredir 'Ateşe Düştüm', 'Antidepresan' ve 'Gözlerime Bak' gibi hit şarkılarıyla tanınan Mert Demir ile romantik bir ilişki sürdüğü biliniyor.

Reklam aşkı iddialarına rağmen ilişkilerini gözlerden uzak tutan ünlü çiftin, Mert Demir geçtiğimiz akşam Harbiye'de bir konser verdi. Konserin en ilgi çekici anlarından biri, Demir’in annesi Gülgün Demir’in de dinleyiciler arasında yer almasıydı.

Evlenmek İsterlerse Olur

Konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gülgün Demir, oğlu ve Serenay Sarıkaya'nın ilişkisi hakkında şu yorumları yaptı: "Daha önce Serenay ile görüştüm. İkisi de birbirinden çok mutlu. Bana henüz bir söz yok. Eğer evlenmek isterlerse, öyle olur."

"2-3 Günlük Olay Değil"

Oğlunun kariyerine de değinen Gülgün Demir, "Oğlum yıllarca emek verdi. Bu, 2-3 günlük bir olay değil; 12 yılın emeği" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.