İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin Göreve Başladı

İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin Göreve Başladı
Gaziantep İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Nurullah Şahin göreve başladı. İslahiye'ye hizmet etmeye başlayan Başsavcı Şahin, adalet hizmetlerinin etkin ve tarafsız bir şekilde yürütülmesi için tüm kamu kurumlarıyla işbirliği yapacağını duyurdu.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yeni Cumhuriyet Başsavcısı göreve başladı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Temmuz 2024 tarihli kararnamesiyle, İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner Beypazarı Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanırken, yerine Adıyaman Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin getirildi.

Yeni başsavcı Nurullah Şahin, İslahiye’ye gelerek görevine başladı. İlk açıklamasında, ilçeye hizmet etmenin mutluluğunu ve heyecanını dile getiren Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 04.07.2024 tarihli kararıyla Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanmış bulunmaktayım. Gaziantep’in güzel ilçesi İslahiye’ye hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Görev sürem boyunca, adalet hizmetinin etkin, hızlı ve tarafsız bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla başta emniyet ve jandarma teşkilatları olmak üzere tüm kamu kurumlarıyla işbirliği içinde çalışacağım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.