İslahiye'de Kayıp Zihinsel Engelli Ali Gülsoy Sağ Olarak Bulundu!

İslahiye'de Kayıp Zihinsel Engelli Ali Gülsoy Sağ Olarak Bulundu!
İslahiye'de 25 gündür kayıp olan zihinsel engelli Ali Gülsoy, mahalle girişinde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sağlık kontrolü yapılan Gülsoy, ailesine kavuştu ve bir daha ayrılmayacağını belirtti. Ailesi ve yetkililer, Gülsoy'un bulunmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

25 Günlük Kayıp Sonrası Mutlu Son

İslahiye ilçesinde 25 gündür kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki zihinsel engelli Ali Gülsoy, sonunda bulundu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde Kozdere Mahallesi'ndeki evleri zarar gören ve annesi konteynerde, kendisi de okul bahçesindeki çadırda kalan Gülsoy, 25 gün önce kaybolmuştu. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Gülsoy, sabah saatlerinde mahalle girişinde ablası Sibel Gürsoy tarafından fark edildi.

Sağlık Kontrolü ve Aileye Kavuşma

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Ali Gülsoy, burada sağlık muayenesinden geçirildi. Muayenenin ardından ailesine kavuşan Gülsoy, bir daha ailesinden ayrılmayacağını belirtti. Ablası Sibel Gürsoy, kardeşinin bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Zorlu Günler ve İlk İstek

Sibel Gürsoy, kardeşinin dağda kaldığı süre boyunca vücudunun vitaminsiz ve susuz kaldığını, ayaklarında ise 25 gün boyunca ayakkabı çıkmadığından dolayı rahatsızlıklar başladığını belirtti. Arama faaliyetlerinde emeği geçen tüm ekiplere teşekkür eden Gürsoy, kardeşinin ilk isteğinin sevdiği yemeğin yapılması olduğunu söyledi.

Anne Elif Gülsoy'un Teşekkürü

Anne Elif Gülsoy (76), oğlunu arayan herkese teşekkür ederek, oğluna yeniden kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Aile, Gülsoy'un bulunmasında emeği geçen herkese minnettarlıklarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.