İslahiye'de Trafik Kazası: İki Otomobil Çarpıştı, 8 Yaralı

İslahiye'de Trafik Kazası: İki Otomobil Çarpıştı, 8 Yaralı
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

İslahiye'de Trafik Kazası Meydana Geldi

Gaziantep'in İslahiye ilçesi, bu sabah saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası ile sarsıldı. Fevzipaşa Mahallesi'nde gerçekleşen kazada, iki otomobilin şiddetle çarpışması sonucu toplam 8 kişi yaralandı. Olay, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine kısa sürede yetkililere bildirildi.

Çarpışan Araçların Plakaları Belli Oldu

Kazada yaralanan iki otomobilin plakaları da açıklandı. S.Ç. (21) idaresindeki 34 GSB 270 plakalı otomobil ile İ.A (38) yönetimindeki 27 AEE 874 plakalı araç, Fevzipaşa Mahallesi'nde birbirine çarparak büyük bir kaza oluşturdu. Olayın hemen ardından çevredekiler, durumu 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Sağlık Ekipleri Hızla Olay Yerine Ulaştı

Kazanın bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar arasında durumları ağır olanlar da bulunduğu öğrenildi. Yaralanan 8 kişi, hızla olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Yetkililer, kazanın kesin nedenini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor. İslahiye ilçesindeki bu kazanın detayları ve yaralıların sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki saatlerde netlik kazanacak.

İslahiye Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.