Gaziantep'te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gaziantep'te Trafik Kazası: 3 Yaralı
Gaziantep, Şahinbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, mini kepçe yüklü çekicinin kontrolünü kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen 6 araca ve bir aydınlatma direğine çarpması sonucu 3 kişi yaralandı, birinin durumu ağır.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi, trafik kazalarına bir yenisini daha ekledi. Servet Demir yönetimindeki 27 R 5812 plakalı mini kepçe yüklü çekici, Özdemirbey Caddesi Boğaziçi Kavşağı'nda trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. Kazada, çekicinin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve ardından bir aydınlatma direğine çarparak durabildi.

gaziantepkaza-tigris-haber-001.jpg

Kazanın şiddetiyle, kırmızı ışıkta bekleyen 6 araçta maddi hasar meydana gelirken, kazada biri ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Özdemirbey Caddesi'nde trafik bir süre aksadı. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak, trafik akışını kontrol altına aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.